Gamers

Spelletjes zijn onze favoriet bij de GVA. Op een Gezellige Vrijdag Avond bij iemand thuis kunnen de beste spellen zeker niet ontbreken. Zelf bedachte spelletjes zijn het beste, maar ook de oude bekende spellen komen vaak terug.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de zelf gemaakte Jenga met vragen erop? Daarmee hebben we gegarandeerd een leuke avond. Ook bussen en drie├źn komen vaak terug als gezellige drankspelletjes om te spelen.

Game leden

Leon

Gamers

Maarten

Gamers

Nina

Gamers

Thomassen

Dit is een spel dat Thomas bedacht heeft, vandaar de naam Thomassen! Het enige wat je nodig hebt, is een pak kaarten (zonder de heren, dames, boeren en azen) en een vol halve liter glas (met bier of andere drank). Dan heb je een dealer en een slachtoffer.

Het slachtoffer noemt elke keer een getal op van 2 tot 10. De dealer legt vervolgens een kaart op. Als het genoemde getal hetzelfde is als de nummer op de kaart, dan at het slachtoffer het glas leeg. Als het slachtoffer het goed heeft, dan noemt hij/zij een nieuw getal enzovoort.

Om het spel leuker/moeilijker te maken, kun je de regel toevoegen dat het slachtoffer niet het getal mag noemen dat al 4x is te voorschijn is gekomen! Dus bijvoorbeeld als vier zessen op tafel ligt, dan mag de slachtoffer niet meer de zes opnoemen.